Skaffa användbara verktyg till ditt garage

Oavsett vad du har för typ av arbete du önskar utföra i garaget därhemma är det alltid viktigt med rätt verktyg. Exakt vad för verktyg du införskaffar beror förstås på användningsområde, men några prylar är alltid att rekommendera. Vilka? Här ska vi ge dig användbara tips!

Det är alltid svårt att på förhand veta exakt vad du kommer behöva och när, så av den anledningen kan det vara bra att utrusta sig med lite av varje. Ett garage kan användas till både bilmekande och som hobbyverkstad med många varierande projekt. En uppsättning skruvmejslar, ett sortiment med skruv och spik, hammare, hylsnycklar med mera är alltid en god början på utrustningslistan. Riktigt skönt är dock att äga batteridrivna verktyg, som underlättar arbetet avsevärt. Här har tillverkaren Ryobi en hel rad intressanta produkter, som dessutom delar batteri med varandra. Ett extra Ryobi batteri är därför alltid att rekommendera, så att du stadigt står med ett laddat batteri när du jobbar.

Bekvämt med batteridrift

Cordless,Drill,,Screwdriver,With,Drill,Bit,On,White,BackgroundAtt använda batteridrivna verktyg är otroligt smidigt. Jämfört med eldrivna verktyg, d v s sådana som drivs med sladd, har du full frihet och behöver inte begränsa dig till en kabellängd. Dessutom behöver du inte tänka på förlängningskablar, som dessutom lätt blir glappa. Det gäller dock att se till att batterierna är laddade, så att du slipper onödig väntetid mitt i arbetet. Minst ett extra batteri är därför en nödvändighet, som alltid är redo att brukas.

Ryobis 18-voltsystem ger en oerhört flexibel användning, då du kan ha samma batteri till många olika produkter. Du kan exempelvis ha en sticksåg, tigersåg, borrmaskin och hörnslip där du enkelt skiftar batteri beroende på vilket verktyg du för stunden vill använda. Samma fabrikat gör att du slipper använda batteriladdare från flera olika tillverkare, vilket samtidigt innebär en stor besparing vad gäller inköpskostnaden.